1-0 Johan Revesz (Oliver Oliveros) 42 min
2-0 Oliver Oliveros (Victor Larsson) 50 min
3-0 Oliver Oliveros (Anders Nilsson) 60 min

Varningar
Victor Larsson 20 min
Oliver Oliveros 36 min
Robin Liljegren 59 min

Trots stort manfall gör ÖT Smygehuk en av sina bästa matcher för året och rullar stundtals ut gästerna från Kivik. I den 4:e minuten spelar Martin Jönsson fram bollen mot Anders Nilsson där backen missar rensningen och Anders skjuter ett volleyskott strax utanför straffområdet som går precis utanför. I den 11:e minuten lägger Anders Nilsson en fin stickare till Philip Marklund och även denna gången missar försvararen sin rensning och Philip drar på ett kanonskott som går utanför. I den 22:a minuten slår Mathias Herrström en fin genomskärare och Anders Nilsson kommer fri men Anders avslut smiter utanför stolpen. I den 26:e minuten spelar Philip Marklund in bollen till Oliver Oliveros i straffområdet och Olivers avslut är bra men det räddas på mållinjen. I den 33:e minuten släpper Philip Marklund bollen bakom Kiviks backlinje och och Oliver Oliveros skjuter ett skott som tyvärr går i burgaveln. I den 34:e minuten gör målvakten Andreas Sonesson sitt första ingripande då han påpassligt räddar ett friläge. I den 42:a minuten kommer så det efterlängtade och välförtjänta ledningsmålet för hemmalaget. Oliver Oliveros dribblar i Kiviks straffområde och spelar bollen snett bakåt till en fri Johan Revesz som prickskjuter in 1-0. Detta var Johans 1:a mål i år. 1-0 står sig halvleken ut och ÖT Smygehuk dominerar och borde haft en ledning med åtminstone tre mål. I den 50:e minuten bryter mittbacken Victor Larsson ett uppspel och börjar driva bollen uppåt. När Victor når mittlinjen slår han en perfekt genomskärare till Oliver Oliveros som sprintar förbi försvaret och kommer ensam med målvakten där han behärskat placerar in 2-0 med ett markskott. Detta var Olivers 3:e mål i år. I den 60:e minuten rensar målvakten Andreas Sonesson långt upp på Kiviks planhalva där Anders Nilsson tar kampen med en försvarare och skarvar bollen vidare och fram till Oliver Oliveros som kommer fri med målvakten och skjuter upp 3-0 i nättaket. Detta var Olivers 4:e mål i år. ÖT Smygehuk spelar briljant fotboll och man trodde ett tag att det skulle rinna iväg och bli riktigt stora siffror. I den 65:e minuten vinner Martin Jönsson en nickduell och skarvar bollen vidare till Anders Nilsson som skjuter direkt och bollen tar stenhårt i ribban och ut. Returen snappar Filip Zahn upp och Filip grundlurar försvararen och är på väg igenom men han kapas ordentligt. En klarare straff får man leta efter men domaren friar oförklarligt. Det var så att till och med Kiviks tränare sa att det var solklar straff. Då kan inte domaren vara nöjd om till och med motståndarna medger det. Mitt i ÖT Smygehuks värsta anstormning så får Kivik en hörna. Hörnan slås mot första stolpen där det från vårt håll ser ut som Andreas Sonesson boxar bort bollen men domaren vill annat och blåser straff för hands. Kivik reducerar ologiskt till 3-1. I den 82:a minuten får Kivik en tveksamt dömd frispark en bit in på ÖT Smygehuks planhalva. Frisparken slås in mot bortre delen av straffområdet där Andreas Sonesson går upp i en luftduell och borde fått frispark. Istället dimper bollen ner till en Kivikspelare som kan sätta dit 3-2 via Michael Nilsson. Hur kunde det bli "match" igen när vi kontrollerade händelserna så? I den 85:e minuten slår Philip Marklund en fin genomskärare till Christian Andersson som kommer fri men Christian får bollen lite för långt ifrån sig och får hasta iväg ett avslut som går utanför. I den 89:e minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg som Filip Zahn skarvnickar i stolpen. Istället kommer avgörande till 4-2 i den 90:e minuten. Victor Larsson slår en lång frispark som Anders Nilsson skarvar vidare. Bollen går mot Filip Zahn som från 25 meter får till en kanonträff med vänster fot och bollen far rakt upp i det ena krysset! Ett riktigt drömmål som blir svårt att överträffa som Årets Mål. Detta var Filips 10:e mål i år. Matchen slutar 4-2 sedan det blivit onödigt jämt under slutet. Nu väntar ett månadslångt träningsuppehåll. I nästa match väntar Blentarps BK på hemmaplan på onsdagen den 11:e augusti klockan 19:00.